Fondatori

fondatori

Stefi si Lumi M. – fondatori & manageri Fundatia Kiwi Casa Bucuriei.

“Enjoy the little things, for one day you make look back and realize they were the big things.” ~Robert Brault.
Cred ca o viata frumoasa consta in a te bucura de micile ei detalii…zambetul unui copil, albastrul cerului, sau un gest frumos.

Cum a inceput Fundatia Kiwi Casa Bucuriei ? …
Discutand impreuna cu unul din prietenii nostri din Noua Zeelanda, d-l David Elder,la un moment dat ne-a intrebat…“ce fel de proiect aveti pe inima sa incepeti in viitorul apropiat”?
Am raspuns fara sa ezitam… “am vrea sa ajutam copiii abandonati din Romania, oferindu-le o familie unde sa fie iubiti si ingrijiti”.

Dorinta noastra a fost si este de a veni in sprijinul copiilor aflati in diferite situatii de risc, (abuz,neglijare,etc.) si in mod special in a oferi un camin,o familie pentru copiii abandontati din spitale.

Aceasta viziune s-a nascut in inima noastra din dorinta de a aduce un licar de speranta copiiilor orfani, incercand sa intervenim in viata lor de la o varsta frageda inainte de a resimti efectele abandonului.

Uitandu-ne in urma la cei 10 ani, realizam ca totul a pornit de la o dorinta mica dar puternica de a ajuta copiii… iar astazi, suntem si mai convinsi ca aceeasi dorinta ne va purta inspre un viitor plin de speranta.

 

If you stand for a REASON, be prepared to STAND ALONE like a TREE.
And if you FALL on the GROUND fall like a seed that grows back to FIGHT AGAIN.